Goed geregeld

Weg van de Nederlandse kou. Ver van huis, maar wel met een goed gevoel. Zowel voor uzelf als voor het thuisfront. Daarom is het van belang dat bij een langdurig verblijf alles prima geregeld is.

Glasvezel WiFi

Het huis beschikt over een snelle glasvezel internetverbinding, dus Netflix of Uitzending Gemist kijken vormt geen enkel probleem. Ook handig om te weten, vrijwel alle restaurants bieden gratis WiFi aan.

Vervoer

Uiteraard kunnen we voor u het vervoer regelen. Bijvoorbeeld een taxi van de luchthaven naar het huis, of een huurauto. En misschien wilt u wel op de fiets de buurt verkennen of op een handige driewiel scooter? We regelen het graag voor u.

Geregelde schoonmaak

De villa en dus ook uw gastenverblijf wordt een keer per 2 weken schoongemaakt. En terwijl u aan het strand ligt zorgt onze caretaker voor het zwembad en de grote tuin, waar u trouwens voldoende privacy hebt. En als het meezit raapt u kokosnoten of plukt u bananen uit eigen tuin

Uit eten of koken

In Mae Phim en naaste omgeving zijn meer dan 50 eetgelegenheden, waaronder vele goedkope visrestaurants. Naast de lokale Thaise keuken is er ook keuze uit pizza, mediterraan, indiaas of de high-end restaurants van bijvoorbeeld het Novotel of Marriot Hotel.
U wilt liever zelf koken? De villa beschikt over een moderne binnen- en buitenkeuken met barbeque. Uw inkopen doet u op de lokale markten of bij verschillende supermarkten in de buurt. Afhaalmaaltijden zijn trouwens in Thailand ook heel gewoon.

Goede gezondheidszorg

De gezondheidszorg in Thailand staat op een zeer hoog niveau. Zelfs de kleinste medische posten zijn goed uitgerust, zeker voor eerste hulp. De internationale ziekenhuizen in Rayong (40 km), Chonburi (100 km) en uiteraard Bangkok (180 km) bieden de meer gespecialiseerde ingrepen of behandelingen. De regio beschikt overigens ook over een adequate ambulancedienst.
Foto: International Bangkok Hospital Rayong (40km).

Call to Action

Huur ons gastenverblijf

Afstand tot het dichtstbijzijnde strand: 5 minuten (auto/scooter)

Reserveren