Te huur in Thailand: villa met eigen zwembad

De villa maakt onderdeel uit van een vijf woningen tellende ommuurde compound. De afstand tot het dichtstbijzijnde strand is ongeveer 5 minuten (per scooter of auto). De omgeving is groen en vooral rustig.

De villa is speciaal ontworpen voor de tropen, de architect spreekt niet voor niets over… ‘Laid-back living in the tropics’. De kamerbrede vouwdeuren zowel aan de voor- als achterkant, samen met de verkoelende zeewind, zorgen ervoor dat binnen overdag ook buiten is.

Zwembad en tuin

U kunt hier ongedwongen overwinteren want onze villa, en dus ook uw verblijf, wordt een keer per twee weken schoongemaakt. En terwijl u aan het strand ligt zorgt onze caretaker voor het zwembad en de grote tuin, waar u trouwens voldoende privacy hebt. En als het meezit raapt u kokosnoten of plukt u bananen uit eigen tuin.

Alle foto’s in hoge resolutie

Twee zelfstandige gastenverblijven

De villa beschikt over 2 zelfstandige gastenverblijven, elk met een eigen badkamer en toilet. In uw slaapkamer overnacht u in speciaal voor ons gemaakte rubberhouten bedden. Niet zo gek natuurlijk want rubberplantages zijn veel te vinden in deze regio.

Call to Action

Meeste zonuren van Thailand

Afstand van het huis tot het dichtstbijzijnde strand: 5 minuten (auto/scooter)

Reserveren